27.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Bozótvágó késsel akart a vitának véges vetni

A férfi ellen garázdaság bűncselekmény miatt indult eljárás.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen.

B. Józsefet azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2020. július 25-én 12 óra 30 perc körül Boldogon, az egyik utcában ­egy korábbi ügy miatt vitatkozott ismerősével, majd az autójából elővett egy bozótvágó kést és azzal támadta őt. A bántalmazott ennek következtében könnyű sérülést szenvedett. A 43 éves férfi ezt követően elmenekült a helyszínről. A rendőrök Hatvanban, a Boldogi úton fogták el a gyanúsítottat, továbbá a gépkocsijában megtalálták és lefoglalták a bűncselekményhez használt eszközt.

További híreink

Halálos baleset történt Váchartyánnál

Dunai Tibor

Meghaladta a 20 milliót a fertőzöttek száma a világon

Dunai Tibor

Gulyás: fokozatosan, szigorú menetrend mellett újraindítható az élet

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben