26.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Budapest Pride szerint Kölcsey is homoszexuális volt

Az éves homoszexuális felvonulást szervező és intenzív gender-lobbit folytató Budapest Pride szerint Kölcsey Ferenc is homoszexuális volt. A “ferde hajlam” erőszakos elfogadtatása során egyre több híres történelmi személyről azt állítják a meleg szervezetek, hogy a saját neméhez vonzódott.

Az alábbi versrészlettel próbálják alátámasztani fenti állításukat: „Ölellek véghetetlen szerelemmel, mint mátkád ölelni soha sem foghat – ez a szív nem a lyánykájé” – írta Kölcsey Ferenc, a Himnusz írója legjobb barátjának, Szemere Pálnak. Amiben semmi meglepő nincs, hiszen az adott korban az ilyen irodalmi megnyilvánulások mindennaposak voltak. Bár nem akarunk a gender-lobbinak új ötleteket adni, de hasonló megfogalmazásokat olvashatunk Katona József vagy Petőfi Sándor tollából is.

Ehhez további kommentár nem szükséges.

További híreink

Román extrém sport: Autópályán terelte nyáját egy pásztor

Szabó Norbert

Pakusza és Szajlai nyílt levelet írt Tállainak a vattai iskolabezárás kapcsán

Szabó Norbert

Tapétavágóval szurkálta, ököllel sorozta a kalauzt egy polgártársunk, mielőtt leugrott a mozgó vonatról

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen