3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Cigány családok csaptak össze Szirákon (Frissítve a rendőrség válaszával)

Neve elhallgatását kérő olvasónk juttatta el szerkesztőségünknek azt a felvételt, amely állítólag a napokban készült a Nógrád megyei Szirákon.

A felvételen az látható, ahogy két cigány család összecsap ásókkal, lapátokkal verik egymást. A felvételt készítők kommentálják is az eseményeket, így azt is megtudhatjuk, hogy a kisbusszal érkező támadók a háztulajdonosokat, Orosz Zoliékat verték meg.

Az ügyben megkerestük a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak kérdéseinkre cikkünket frissítjük.

FRISSÍTÉS

A rendőrség annyit válaszolt megkeresésünkre, hogy a Pásztói Rendőrkapitányság magánlaksértés és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

További híreink

Családtagjaik megkínzásával fenyegették a kormány ellen tiltakozó iráni focistákat

Irányi Dániel

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben