20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Dobrev Klára az Unióval akadályoztatná meg a magyar egyetemek átalakítását

Nem tudhatjuk, legfeljebb feltétezhetjük, hogy annak idején a “nagypapa” is egy bizonyos uniótól várta el, hogy ukázba adja, mit tehet meg Magyarország, és mit nem. Ha valóban így volt, akkor az unoka hű tanítványnak bizonyult.

Dobrev Klára Facebook-oldalán kelt ki a Színház és Filmművészeti Egyetemmel “szabadságának megvédése érdekében”. Posztjában világossá tette, nem hagyják a kormánynak, hogy az adófizetők pénzéből fenntartott egyetemet úgy alakítgassák, ahogyan nekik tetszik. Sőt, nem restek egyből az Európai Unióhoz rohanni, azonnali beavatkozást követelve a magyar belügyekbe. Mint írta:

Az SZFE-ügy miatt a Demokratikus Koalíció EP-delegációja az Európai Bizottsághoz fordult. Ha az EU hallgat vagy gyengének bizonyul, akkor a példát mások is követni fogják.

Az SZFE-ügy már rég nem csak az egyetemről szól. CEU, MTA, színházak, filmipar. A sort most a Színház és Filmművészeti…

Gepostet von Dobrev Klára am Mittwoch, 2. September 2020

magyarjelen.hu

További híreink

A Mi Hazánk képviselőjelöltjei elítélik a kárpátaljai magyar férfiak kényszersorozását

Faragó Dániel

Tájkép október 23-a után

Kemény János

Óvszerbe rejtve csempészte a kokaint

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben