21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

Dráma : Szoboszlai kihagyja az EB-t

A nemzetisport.hu és több magyar sajtótermék is a német kicker információira hivatkozva azt állítja, hogy a magyar labdarúgó válogatott kulcsembere nem lesz ott Marco Rossi csapatában a 2 hét múlva rajtoló tornán.

A magyar középpályás nincs megfelelő fizikai állapotban a hosszú kihagyás után, ezért valószínűleg nem szerepelhet majd az Európa-bajnokságon.

A kicker szerint a támadó már el is hagyta az edzőtábort.

Szoboszlai – lipcsei csapattársaihoz, Gulácsi Péterhez és Willi Orbánhoz hasonlóan – csütörtökön csatlakozott az Ausztriában edzőtáborozó magyar válogatott keretéhez, majd részletes felmérésen vett részt, hogy a szakmai stáb pontos képet kapjon az állapotáról.

Mint ismert, a 20 éves középpályás 2020 decemberében szerződött a Red Bull Salzburgtól az RB Leipzighez, de a sérülése miatt eddig nem tudott bemutatkozni a lipcseieknél.

Marco Rossi szövetségi kapitány kedden 17 órakor hirdeti ki a szűkített, 26 fős keretét a részben hazai rendezésű kontinenstornára. -írja a nemzetisport.hu.

További híreink

Dr. Apáti István: Tűnődik a bíró?! Mennyit ér két élet?

Varga Lilla

Magyarországra látogat pénteken a cseh kormányfő

Varga Lilla

A spanyol kormány a szükségállapot újabb meghosszabbítását kezdeményezi

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen