6.1 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Drogtermesztő dílert fogtak Budapesten (videó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer bűnözés elleni nyomozói, a BRFK Közrendvédelmi Főosztályának munkatársaival együttműködve megjelentek egy újbudai társasháznál, mert tudomásukra jutott, hogy ott a 33 éves érdi Sz. Zsolt nagy mennyiségű kábítószert halmozott fel, valamint azokat árulja is.

A nyomozók a férfit a társasház előtt elfogták, majd egy kábítószer-kereső kutya segítségével Sz. Zsolt lakásán közel 3 kilogramm marihuánát, 50 gramm heroint, 5 kábítószergyanús tablettát, 7 tő lemetszett marihuánát, továbbá 7 tő ültetett marihuánát és több százezer forint készpénzt találtak.

Sz. Zsoltot az elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az újbudai nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Elemi.hu

További híreink

A börtönök visszatartó ereje: szabadulás után árult drogot

Irányi Dániel

Drogbirtoklás miatt őrizetbe vették Moszkvában az amerikai kosarast

Irányi Dániel

Borsodi “kiccsalád” árulta a kristályt az érdeklődőknek

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben