8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Dúró Dóra: Nem állok meg félúton, a frakcióvezetőkhöz fordultam!

Dúró Dóra levélben kérte a frakcióvezetőket: támogassák a homoszexuális propaganda iskolai tiltását célzó határozati javaslatát, hogy az oktatásban “ne mérgezhesse gyermekeinket ez a rendkívül agresszív lobbi”.

A Mi Hazánk elnökhelyettese felidézte, kezdeményezését a kormánypárti képviselők egyszer már leszavazták, ám most újra lehetőséget kap a Fidesz és a KDNP.

Ha valóban úgy gondolják, hogy “hagyják békén a gyerekeinket”, akkor tegyenek is valamit azok, akiknek kétharmados többségük van a magyar törvényhozásban

– írja Dúró Dóra.

Hozzáteszi, egyáltalán nem csak mesekönyvekről van szó:

“szexuális felvilágosítás”-nak álcázott propagandatevékenységről, színházi előadásokba bújtatott homoszexuális jelenetekről (amelyekről előzetesen sem a diákokat, sem a szülőket nem értesítették), de legújabban már a mesékből sem hagyják ki ez a devianciát. Szabjunk ennek gátat, védjük meg a gyermekeinket!

A politikus szerint a kormányzat magatartása köszönőviszonyban sincs azzal, amit akár Orbán Viktor mond erről az ügyről:

nemhogy tűrik, de támogatják is állami szinten azokat a kiadványokat, azokat a szerzőket, akik beállnak az LMBTQ-lobbi mögé, ezért is tartja rendkívül súlyosnak a helyzetet a Mi Hazánk Mozgalom.

Dúró Dóra rámutat: a droghasználattal kapcsolatban már létezik hasonló szabályozás.

A kábítószert sem lehet népszerűsíteni az oktatásban, akkor a homoszexualitást miért lehet? Kíváncsian várom a frakcióvezetők válaszait!

– zárja írását.

Nem állok meg félúton: a frakcióvezetőkhöz fordultam!Levélben kértem a frakcióvezetőket: támogassák a homoszexuális…

Gepostet von Dúró Dóra am Donnerstag, 15. Oktober 2020

Magyarjelen.hu

További híreink

Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük meghalt

Kiss Albert

Romániában több mint húsz településen tüntettek a járványvédelmi szigorítások ellen

Varga Lilla

Közel a sikerhez a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezése

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen