5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Egy bölcskei pincében termesztették a kábítószert (videó)

Bejelentés érkezett 2020. június 2-án a rendőrségre, hogy egy bölcskei pince előtti területen kábítószergyanús növényeket találtak. Az egyenruhások és a nyomozók a bejelentés helyszínére mentek, ahol egy 38 éves férfit fogtak el, aki éppen takarította ki a pincét.

A rendőrök a helyszíni szemle során kábítószer termesztéséhez szükséges felszereléseket – nagy teljesítményű lámpákat, a szellőztetőberendezés darabjait, növényi tápanyagokat, tárolóedényeket, elvágott villanyvezetéket –, valamint kábítószergyanús zöld növényi maradványokat találtak. Az eszközök és a tárolóedényekből kiöntött föld egymásra dobálva a pince hátuljában volt.

A nyomozók a helyszínen elfogott 38 éves bölcskei lakost és a pince bérlőjét, egy 44 éves – szintén helyi – férfit gyanúsítottként hallgatták ki termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetők tagadták a bűncselekmény elkövetését.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a továbbiakban a Paksi Rendőrkapitányságon folytatják.

Elemi.hu

További híreink

Drogbirtoklás miatt őrizetbe vették Moszkvában az amerikai kosarast

Irányi Dániel

Borsodi “kiccsalád” árulta a kristályt az érdeklődőknek

Irányi Dániel

New Yorkban a rendőrök mostantól nem intézkedhetnek a drogosokkal szemben

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben