14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Egy kislányt zaklatott és követett hazáig, keresi a komáromi rendőrség

Komáromban zaklatott egy lányt a gyanú szerint a képen látható férfi, akinek azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A nyomozás adati szerint az ismeretlen személy 2021. február 23-án 18 óra 10 perc és 18 óra 30 perc közötti időben Komáromban kerékpárral követett egy hazafelé tartó, 12 éves lányt – tette közzé a rendőrség.

Amikor utolérte, megfogta és leszólította, majd egészen hazáig követte a sértettet, a lánynak azonban sikerült előtte becsuknia a lépcsőház ajtaját.  

Az ismeretlen férfiról grafika készült.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

(Kép: police.hu)

További híreink

Giggs tagadta bűnösségét a bántalmazási ügyben

Faragó Dániel

“Nagy-Britannia haderejének fel kell készülnie egy esetleges európai bevetésre”

Irányi Dániel

21 hónapos gyermek zuhant le az erkélyről

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben