19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
KiemeltKülföldSzórakozás

Egy skót anyukat nem mindennapi vendéggel piknikezett

Nem hitt a szemének a 22 éves édesanya, Jessika Toward, amikor pár héttel gyermeke születése után a skóciai Aberdeen város egyik szülészeti klinikájánál piknikeztek, és egyszer csak egy róka jelent meg.

Jessika eredetileg édesanyjával és újszülött gyermekével ült ki élvezni a jó időt. Mikor a nagymama bement a kisbabával, egy róka jelent meg, aki magányosnak vélte az egyedül piknikező fiatal lányt, ezért csatlakozott hozzá.

Forrás: Facebook

Először az hittem, hogy egy kutya lesz

– mondta el a nő Daily Record című skót lapnak. Nagy meglepetésére az állat végül nem csak közel ment hozzá, hanem csatlakozott is a piknikhez. A róka előbb körbeszaglászta a nő holmijait, majd óvatosan elcsente egy szendvics csomagolását.

Forrás: Facebook

A videón jól látható, az állat egyáltalán nem fél az emberektől, viszont nem is agresszív. Mondhatni, teljesen megszokta az emberek közelségét. A viselkedése inkább hasonlít egy kóbor kutyáéra, mint egy vadállatéra.

Nice wee visit from the local foxy 🦊

Közzétette: Jessika Toward – 2020. május 29., péntek

(Kiemelt kép: Facebook)

További híreink

Fidesz-bosszú: letiltották Fekete László versenyeit, mert kiállt a Mi Hazánk mellett

Faragó Dániel

Főleg beoltott dolgozók fertőződtek meg Coviddal a Zuckerberg Kórházban

Irányi Dániel

“Ki tudja, mi történhetett volna, ha a gyermek édesanyja nem tűnik fel az utcában”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben