34.7 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Egy táska, nem táska. Ezért lopott magának még egyet a tolvaj Budapesten

A VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit – tette közzé felhívását a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1716/2020. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2020. szeptember 16-án 9 óra 45 perc körül a VI. kerületben, egy Andrássy úti étteremből ellopott egy női táskát, amiben iratok, bankkártyák, parfüm, lakáskulcs és telefontöltő, valamint pénz volt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Forrás és fotó: police.hu – Videó: youtube.com)

További híreink

Pentagon: legkésőbb szeptember 15-ig az amerikai hadsereg minden tagjának fel kell vennie az oltást

Irányi Dániel

Előállítottak egy pedofil internetes hálózatot működtető franciát

Szabó Norbert

Szörnyű csapást mért rá az élet: hároméves kisfiát veszítette el az Ismerős Arcok énekese

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben