21.6 C
Budapest
2022. május 25., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Egyesülni szeretne a Párbeszéd és az LMP

ÚJRA EGYESÜLHETNE A PÁRBESZÉD ÉS AZ LMP
– nyilatkozta Karácsony Gergely a Mozgó Világ című folyóiratnak.

A politikus szerint sok olyan ok megszűnt, ami a két párt különválását indokolta – célzott ezzel az LMP-t még valamennyire a realitás talaján tartó Schiffer András kilépésére. Az Azonnali megkérdezte az LMP politikusait is, például – groteszk módon – az oldal saját többségi tulajdonosát, Ungár Pétert is, aki szintén megfontolandónak tartotta az ötletet.

A különválás okainak megszűnése mellett azért ne menjünk el amellett az indok mellett sem, hogy

a két baloldali párt valószínűleg külön-külön, illetve a Párbeszéd még az MSZP-vel karöltve sem jutna be a parlamentbe egy most vasárnap tartandó választáson.
De az is lehet, hogy csak komolyan megijedtek, miután a balliberális oldal önjelölt vezetője – nem, most nem Gyurcsány, hanem – Fekete-Győr András megüzente: nincs ám szükség a kis baloldali pártokra.

Forrás: 888.hu

További híreink

Borsót akartak lopni, kövekkel támadtak mezőőrökre Tiszavasváriban

Kiss Albert

Hollandia: Otthona előtt gyilkolták meg a drogügyben eljáró sztárügyvédet

Szabó Norbert

Rendkívüli állapotot hirdetett Donald Trump

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen