5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
HírekKiemeltKülföld

Egymás öldöklésébe kezdtek a majmok, miután eltűntek az őket etető turisták (videó)

Nemcsak az emberiségnek nehéz a világjárvány, az eltunyult emberszabásúak is szívnak.

Lopburi városa régóta híres hírhedt az ott élő majmokról, akik az évek során teljesen hozzászoktak, hogy nem kell sokat törni magukat, a turisták úgyis adnak enni. A szénhidrát-gazdag étrendnek hála elég jó húsban is vannak az itteni emberszabásúak, akik között nem ritka az elhízás sem.

Csakhogy a koronavírus-járvány miatt Thaiföldön is beszakadt a turizmus, így senki sem eteti a túlszaporodott majom populációt, amely pillanatok alatt éhezés közepette találta magát.

Az új helyzet pedig ahhoz vezetett, hogy ha valamelyik majom talál valamilyen ételt, a rivális csoport pillanatok alatt ráveti magát a fogásra. Az apokaliptikus helyzetről felvétel is készült:

A helyiek még sosem látták ennyire agresszívnek a majmokat, egy a brit Metro-nak beszámoló boltost harci kutyákra emlékezteti az állatok viselkedése.

Forrás: metro.uk

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben