16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Egymilliárdért ölné meg a Mi Hazánk elnökét egy bűnöző

A hétvégén tartotta tiltakozó demonstrációját a Mi Hazánk Miskolcon a rendért és közbiztonságért, majd pedig Sályon néma fáklyás vonulással emlékezett arra a 61 éves asszonyra, kit egy 21 éves drogos bűnöző gyilkolt meg.

Nem mindenkinek tetszett ez, roma tüntetők egy csoportja lezárta a 3-as főutat is, teljesen törvénytelenül. De egyre-másra derülnek ki az újabb törvénysértések.

Most például arra lettünk figyelmesek, hogy a Facebook adatlapja szerint Rácz Máriónak nevezett illető arról ír egy kommentben, egymilliárd forintért megölné Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk elnökét.

A komment alább olvasható:

Facebook-profilja IDE kattintva látható.  

És egy másik bűnöző, Varga Jácint pedig konkrét gyilkosságra szólít fel:

Az ő profilja pedig ITT nézhető meg.

(Egyébként nem a fotón látható fiatalember az, aki az egymilliárdot kéri a gyilkosságért, ő szimplán “csak nácik megölésére” buzdított, illetve “fejük karóra húzására”)

További híreink

Az USA történetében először csökkent a fehér lakosság száma – a liberálisok élő adásban ujjonganak

Irányi Dániel

Egy debreceni férfi a harmadik magyar koronavírusos beteg

Dunai Tibor

Karácsony elnézést kért, a Mi Hazánk az üldözött székelyek emléknapjává tenné Wass Albert születésnapját – VIDEÓKKAL

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen