28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldBűnügyKiemelt

Egyszer majd kérünk magától valamit

Volt szocialista képviselő cége végzi a belső ellenőrzési feladatokat a Zuglói Városgazdálkodási Zrt.-nél

Várnai leírja, hogy Gúr több cikluson át az MSZP parlamenti képviselője, sőt a párt alelnöke volt, évekig frakciótársa volt Horváth Csaba polgármesternek.

Vitatja az etikusságot

A párt oldalán található életrajza szerint Gúr jelenleg is az MSZP nyugdíjastagozatának az elnöke, tehát Várnai szerint aktív pártember.Várnai emlékeztet, hogy az önkormányzat hivatalában két belső ellenőrt is alkalmaznak, és vitatja a megbízatás etikusságát és szükségességét, mert szerinte ezzel MSZP-s kifizetőhely lett Zuglóból.

Kecskére a káposztát

A történet többszörösen is sántít, hiszen most Karácsony Gergely levetett Zuglóját, az Mszp-s Horváth Csaba vezeti. Teoretikus kérdés, hogy melyikük regnálása alatt fog eltűnni kevesebb pénz a költségvetésből. Biztos, ami biztos, most úgy látják, hogy a legbölcsebb döntés az, ha egy szocialista ügyel a pénzes ládikára. Azt, hogy a velük együtt, egy választási szövetségben induló LMP miért nehezményezi a döntést nehéz lesz megfejteni. Kimaradhattak valamiből? (a szerk.)

 

(24.hu nyomán)

További híreink

Orosz járművet loptak a “romák” Ukrajnában (videó)

Irányi Dániel

Az aradi vértanúk napja

Varga Lilla

Őznek képzeli magát egy transznemű nő, és még legelészni is szokott

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben