33.3 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Előzetesben mutogathatja magát a győri szatír

A győri rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, egy 37 éves abdai férfit.

A rendőrségre 2020. január 5-én három sportoló nő tett bejelentést arról, hogy Győrben, az Egyetem tér és a Püspökerdő közötti részen egy férfi szeméremsértő módon mutogatja magát. A bejelentők elmondták, hogy futás közben egy kerékpáros megelőzte, majd a Püspökerdő játszótér felőli oldalán bevárta őket, és feléjük fordulva, letolt nadrággal önkielégítést végzett.

A rendőrök – a kapott személyleírás alapján – a helyszín közelében beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves abdai lakost. A férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

További híreink

Azonnali béremelést követel a Mi Hazánk a BKV dolgozóinak

Szabó Norbert

New Yorkban a hadsereget is bevetik

Kiss Albert

A Facebook mostantól megjelöli a szabályzatát sértő hírértékű tartalmakat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben