17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek Külföld Tudomány

Európában csak a nemzeti pártok ellenzik a gyerekek beoltását

Magyarországon a Mi Hazánk az egyetlen olyan párt, amely a kiskorúak oltása mellett az oltások kötelezővé tételét is ellenzi. A nemzeti sorskérdésekben radikális megoldásokat sürgető szervezet most ismételten az Alkotmánybírósághoz fordult a kötelező oltás és az oltási könyvek diszkriminatív jellege miatt.

Alkotmánybírósághoz fordul a Mi Hazánk a védettségi igazolvány miatt - letölthető beadványminták - Mi Hazánk Mozgalom

A koronavírus és az arra adott gazdasági, társadalmi, politikai válaszok természetesen minden országban megosztják a pártokat. Általánosságban kijelenthető, hogy azok az erők, amelyek magukat a konzervatív oldalra sorolják, vagy a multinacionalizmus és a liberalizmus eszméivel szemben fogalmazzák meg, szinte kivétel nélkül szkeptikusak a vakcinákat illetően. Korábban is látványos volt, hogy a gazdaságot alapvetően nemzeti keretben felépíteni kívánó politikusok majd minden országban lezárásellenes álláspontot képviseltek pártjaikkal. Az is jól nyomon követhető, hogy a nem kormányzó nemzeti pártok faltörő kos szerepet vállaltak országuk újranyitásában, így helyezték nyomás alá saját kormányukat.

Nagy-Britanniában, ami a lezárásellenességet és a kötelező oltást illeti a ‘Mi Hazánk szerepébe’ a Richard Tice által vezetett a Reform UK került. Választási plakátjukban arra figyelmeztettek, hogy aki a kormányra szavaz az a lezárásokra is voksol.

Reform UK on Twitter: "Your Tory candidate may seem jolly nice... but a vote for them is a big thumbs up for the Tory Government's Covid policies...that means more lockdowns, more masks,

Tiltakozik a Mi Hazánk a túlzott lezárások meghosszabbítása ellen - Mi Hazánk Mozgalom

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Slight T い New Reopening Restrictions "Variant" IT ENDS WHEN YOU SAY IT ENDS.”

Az értelmetlen, túlzó és részrehajló lezárások ellen Nápolyban és Budapesten is tüntettek.

nápoly

Hat embert állítottak elő a Mi Hazánk tüntetésén | 24.hu

Az angol és a német nemzeti párt mellett Olaszországban a “védettségi” igazolvánnyal nem rendelkezők hátrányos megkülönböztetése ellen tiltakozott a Giorgia Meloni vezette Fratelli d’Italia a parlamentben.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „S-Seuchenbehörde bestätigt: Auch Geimpfte können INFEKTIÃS sein! Deutschland. Aber normal. AfD”

Tiltakozik a Mi Hazánk az oltási igazolvány ellen - Mi Hazánk Mozgalom

A nacionalisták a gyerekek beoltásáról és a kötelező oltásról is hasonló álláspontot képviselnek szerte Európában.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „SAY NO TO MANDATORY VACCINES REFORM IT'S TIME FOR REFORM.”

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Q: Given that long-term effects of the vaccines are still unknown, would you agree with the Government strongly promoting vaccines in children, with the possible threat of online-only education for children who have not been vaccinated? a Yes 20.4% No 79.6% "Baeonsurvor245-0/4/72109/0/21 REFORM IT'S TIME FOR REFORM.”

 

Hagyják békén a gyerekeinket!” – Orbán Viktornak üzen a Mi Hazánk - Mi Hazánk Mozgalom

A lezárások ellenzése, a gazdaság újraindítását sürgető állami beavatkozások támogatása, a koronavírusból hasznot húzó multik megadóztatása, a diszkriminatív oltási igazolványok elleni tiltakozás, a kötelező oltás elutasítása és a gyermekek beoltásától való tartózkodás

Európa legtöbb országában találkozik a társadalmi többség akarátával.

Még fontosabb, hogy ezek az üzenetek olyan emberek figyelmét is a politikára irányítják, akiket eddig nem érdekeltek sem a pártok, sem a választások. Az előttünk álló években világszerte tendencia lesz, hogy olyanok vesznek majd részt életükben először valamilyen választáson, akiknek korábban valószínűleg eszükbe sem jutott volna. Ez pedig szükségszerűen a hagyományos jobbliberális és balliberális pártok gyengülését hozhatja.

(kiemelt-eyesoneurope)

További híreink

Hosszú az elmúlt évtized harmadik legjobb úszója a swimswam listáján

Dunai Tibor

Márki-Zay kedvenc milliárdosa 1 milliárdért ünnepelte a születésnapját: Bige László meghívta Rod Stewartot

Kemény János

Kiszúrtak velünk?! – Dr. Téglásy Imre megdöbbentő észrevételei

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen