11.2 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Ezért száműzné a politikai korrektséget a bűnügyi nyilvántartásból a Mi Hazánk (képek)

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a napokban azt követelte, a rendőrségi közleményekben tüntessék fel a elkövetők bőrszínét és származását. Jelenleg ugyanis sem a bűnügyi nyilvántartás, sem a rendőrségi közlemények nem tartalmaznak semmiféle utalást a bűnelkövetők bőrszínére, származására.

Ennek apropóján átnéztük a rendőrség körözési adatbázisát. A jelenleg lopás miatt körözött 2350 személy közül ránézésre könnyen megállapítható, hogy körülbelül 85-90 százalékuk cigány. Természetesen nem tesszük közzé az összeset helyhiány miatt, de olvasóink higgyék el, az alábbi gyűjtemény nem igényelt hosszas kutatómunkát.

Lopásért körözött bűnözők:

A rablásért keresett 280 bűnöző közt nem csak Szávákat, Rézművest és Lakatosokat találunk, több néger elkövetőt is keres a rendőrség. Igaz a többséget itt is messze a cigányok adják. Íme néhány példa:

A rendőrség jelenleg összesen hat pedofilt keres, közülük öten 18. életévét be nem töltött személy ellen követtek el szexuális erőszakot a gyanú szerint. Az öt közül kettő cigány, egy arab, egy pedig néger:

A hatodik pedofil 12 évnél fiatalabb személy ellen követett el erőszakot.

Dudics Norbert (24) / Fotó: police.hu

Miután tavaly év végén a sajtó nyilvánosságra hozta, hogy körözik, Dudics egy videóüzenetben azt hazudta, nem csinált semmit és pár héten beül fel is adja magát a rendőrségen, hogy tisztázza nevét. Mint látható nem tette meg, azóta is szökésben van.

Mint a fenti képekből látható, maga az élet húzza alá a Mi Hazánk követeléseit. Nyilvánvaló, ha a cigányság a lakosságon belül betöltött számarányához viszonyítva messze felülreprezentált bizonyos bűnelkövetési formákban, akkor abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre digitális fotó, csupán személyleírás, igenis nagyban megkönnyíti, hatékonyabbá tudja tenni a lakossági bejelentéseket, ha a rendőrség feltünteti az elkövetők bőrszínét és származását.

További híreink

EXKLUZÍV – Blokádot emeltek a cigányok Bükkábránynál-FRISSÍTVE

Dunai Tibor

Azt akarod, hogy a te gyerekeddel is ez történjen? (videó)

Kemény János

Újabb letartóztatás a miskolci gyilkosság ügyében

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben