13.3 C
Budapest
2022. október 2., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Ezúttal zebrán átkelők támadtak rá egy autósra Szombathelyen

A 112Press és az Origó politikailag korrekt riportja szerint “dulakodás” történt egy gyalogátkelőhelynél, amelyet az autós magatartása váltott ki. 

A Vörösmarty Mihály utcában az 56-osok terénél négy gyerek és két felnőtt kelt át zöld jelzésnél a zebrán, amikor egy szintén zöld jelzésnél induló Renault Clio érkezett a Széll Kálmán utcából. Ekkor a hátsó nő (akit a felvételt készítők először férfinak hittek) elkezdte rugdosni az autó elejét. Majd elindult a sofőr irányába. A videón szereplő másik nő ezt látva úgy érezte, hogy barátnője segítségre szorul, így kerékpárját elhajítva csatlakozott a “szóváltáshoz”, hogy erősítésként szolgáljon, amennyiben az eset tettlegességig fajul.

A négy gyerek közben azt csinált, amit akart. A legkisebb példának okáért kiállt az út közepére, hogy közelről figyelje meg az ilyenkor követendő magatartási normát.

“El akarták ütni a gyerekeket”  

Később az autóba rúgó nő megkereste a 112Presst, és elmondta, hogy valóban “eldurrant az agya”, aminek az volt az előzménye, hogy – állítása szerint – a kocsiban azzal viccelődnek, hogyan kellene elgázolni az úton átkelő gyerekeket.

Nem tudtam hideg fejjel gondolkodni. Az autóba tényleg belerúgtam, de a sofőrt nem ütöttem meg. Láttam, hogy az utasoknál fehérboros palackok vannak. A sofőr nekem elismerte, hogy elhangzott a gyerekek elütésére vonatkozó kijelentés, de azt mondta, hogy nem tudja, ki mondta ezt

– mondta el saját verzióját, mely legalább annyira hihető, mint az összes ilyen mese, amit ezek költeni szoktak.

https://www.youtube.com/watch?v=76cbyaGQFW4

További híreink

Magyarországon júniusban szűnhet meg a különleges jogrend

Irányi Dániel

Káosz és bizonytalanság: jut-e egyáltalán a hatóságiáras tűzifából?

Irányi Dániel

Pakusza Zoltán- Nem értek egyet azzal, hogy Perecesen nincs “nagy súlyú” közbiztonsági probléma

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben