26.1 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Betiltotta a rendőrség a Mi Hazánk olaszliszkai felvonulását, csak statikus megemlékezést engedélyezett

Orbán Viktor 2010-ben azt ígérte: „Kettő hét alatt fogunk rendet tenni az ország olyan pontjain, amelyek ma még reménytelennek tűnnek.” De ez a mai napig sem sikerült, már szándékuk sincs erre, sőt inkább a rendpárti felvonulásokat tiltják be a cigányság érzékenységére való hivatkozással, ahogy tette azt a rendőrség Jászapátiban és most Olaszliszkán is, ahova a Mi Hazánk zempléni elnöke és helyi önkormányzati képviselője, Pasztorniczky István hiába jelentett be egy rövid felvonulást, a rendőrség azt megtiltotta, így végül csak statikus megemlékezést tarthatunk Szögi Lajos emlékművénél. De akkor is hirdetjük ott is, fáklyákkal felsorakozva, a Magyar Önvédelmi Mozgalommal és a Betyársereggel vállt vállnak vetve: nem lehetünk cigányország! – írja közleményében Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Korábban írtuk:

Fáklyás felvonulást tart Olaszliszkán a lincselés 15. évfordulóján a Mi Hazánk, a MÖM és a Betyársereg. A Mi Hazánk minden nemzeti érzelmű hazafit vár a megemlékezésre. Novák Előd felhívása alább olvasható.

A cigánybűnözéssel szemben zéró toleranciát hirdet a Mi Hazánk, ezért az olaszliszkai magyarlincselés 15. évfordulóján a Magyar Önvédelmi Mozgalommal és a Betyársereggel közösen fáklyás felvonulást tart a gyilkosság helyszínén, szibériai bérrabtartást is követelve.

Az elsőrendű vádlottként elítélt cigánybűnöző hússzor még a wellnessbörtönt is elhagyhatta, a kiszabott enyhe büntetést is öt évvel megrövidítve két éve már szabadulóbulit is tarthatott jó magatartására hivatkozva, pedig fogvatartása idején még halálos fenyegetéseket tartalmazó leveleket írogatott. Végleg szabadon engedték, rászabadították a társadalomra a Szögi Lajost a gyermekei szeme láttára agyonverő gyilkos cigányt, aki bűntársaival „Öljétek meg a magyart!” kiáltásra kezdte meg a lincselést, közel 100 ütést és rúgást mérve a köztiszteletben álló tanárra, aki még hallotta, hogy 14 és 5 éves lányát megerőszakolással is fenyegetik. Az egyik cigánybűnöző nekifutásból rúgta fejbe a már magatehetetlen áldozatot, a másik egy baltát hozott elő, amivel le akarta vágni a földön fekvő, súlyosan sérült ember fejét. A lincselésben részt vett a helyi cigány önkormányzat egyik képviselője is, az elkövetők egy része már többszörösen elítélt volt, de elrettentő hatású büntetés hiányában folytatták életmódjukat.

Miközben most a Jobbik olaszliszkai cigányokat bérelt fel az ózdi előválasztáson más jelöltre szavazni kívánók megfélemlítésére, a Mi Hazánk azt hirdeti: nem lehetünk cigányország!

Az egyre szaporodó cigányság körében elharapódzó cigánybűnözésre való figyelemfelhívásként, rendet és csendőrséget is követelve vonulunk Olaszliszkára (Kossuth L. út 80.) október 15-én (péntek) 18 órára.

Buszt is indítunk Budapestről egy buszokat üzemeltető tagunknak köszönhetően: a Keleti pályaudvar parkolójában 14:15-től gyülekezünk, 14:30-kor indulunk, a buszon utazás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: a [email protected] címre kérjük elküldeni a részt vevő nevét és mobilszámát. A buszos utazás jó alkalom a beszélgetésünkre, közös tervezgetésre is, menjünk hát együtt!

Novák Eldőd, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Meghalt Konok Tamás festő- és szobrászművész

Gabay Dorka

Svédországban egy 12 éves lány megerőszakolásáért mindössze 1 év börtön jár

Irányi Dániel

Akár milliós bírságot is kaphat, aki megszegi a járványügyi előírásokat

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen