1.8 C
Budapest
2021. december 6., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Fejbe rúgta a fiút, majd kirabolta – az ágyneműtartóban kapták el a rendőrök

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. M. 19 éves geszterédi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. július 26-án Nyíregyházán, a Benczúr téren előzetes szóváltás után bántalmazott egy 17 éves nyíregyházi fiút.

A gyanúsított több alkalommal fejen rúgta a fiatalt, ezután nadrágja egyik zsebéből kivette a mobiltelefonját, és ismét fejen rúgta.

Az eltulajdonított készülékből kivette a SIM kártyát, és a súlyosan megsérült áldozatát hátrahagyva ismeretlen helyre távozott. A rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az elkövető felkutatását, ellene körözést rendeltek el, ami alapján néhány órán belül egyik ismerőse nyíregyházi lakásában elfogták. Megpróbált ugyan az egyenruhások elől egy ágyneműtartóban elrejtőzni, de nem járt sikerrel. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatása után őrizetbe vették.

További híreink

Fabiny Tamás: a megfeszített Jézus nem távolról nézi az emberek szenvedését

Varga Lilla

Írországban törölték a Szent Patrik napi felvonulásokat

Dunai Tibor

Szakszervezeti elnök: inkorrekt az állam kötelező oltási statáriuma

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben