3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Féltékenységből szíven szúrta a lakótársát

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt vádat emelt egy kiskunfélegyházi férfi ellen, aki 2019. november 8-án egy féltékenységből eredő veszekedés során egy zsebkéssel szíven szúrta a lakótársát, aki a helyszínen meghalt.

A vádirat szerint a vádlott 2019 elején költözött a hajléktalan szállóról a barátnőjével együtt az egyik ismerőse kiskunfélegyházi házába, ahol szívességi lakáshasználóként éltek. Az áram nélküli háznak csak egy helyisége volt lakhatásra alkalmas, ahol a tulajdonoson, a vádlotton és a barátnőjén kívül a sértett férfi is lakott.

A sértett és a vádlott rendszeresen italoztak, ami miatt gyakoriak voltak közöttük a veszekedések. A sértett ugyanis ittasan közeledni próbált a vádlott barátnőjéhez, ajánlatokat tett neki. Ezt a vádlott sérelmezte és többször tettlegesen vett elégtételt a sértetten, azonban az ilyen veszekedések után mindig kibékültek.

2019. november 8-án kora délutánra a vádlott és a sértett ismét súlyosan leittasodtak. A vádlott közeledni próbált a barátnőjéhez, de a nő visszautasította. A sértett ekkor rászólt a vádlottra, amin összevitatkoztak, dulakodni kezdtek és ököllel ütötték egymást. A sértettnek azonban sikerült kiszabadulnia a vádlott fogásából és visszaült az ágyára. Ekkor a vádlott odalépett hozzá és a sértettet a zsebkésével „Úgyis megöllek!” szavak kíséretében nagy erővel mellbe szúrta.

A sértett a szúrás miatt visszahanyatlott az ágyára és meghalt. A vádlott ezután a visszatette a kését a párnája alá, majd értesítette a rendőrséget. A kiérkező mentőszolgálat már csak a sértett halálának beálltát tudta megállapítani, míg a rendőrök őrizetbe vették a késelőt. A késszúrás a sértett szívét is érte, életét az orvosi beavatkozás sem menthette volna meg.

A letartóztatásban lévő, büntetett előéletű vádlottat a főügyészség emberölés bűntettével vádolja és végrehajtandó börtönbüntetés, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta vele szemben azzal, hogy az eszközként használt zsebkést is el kell kobozni. A vádlott az emberölést egy garázdaság miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el, ezért ennek végrehajtását is indítványozta az ügyészség. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Elemi.hu, Fotó: gorod.dp.ua

További híreink

Nyakon szúrta osztálytársát egy “fiatal”

Irányi Dániel

Meggyilkolta élettársát, hogy megszerezze budapesti lakását

Irányi Dániel

Tunéziai szeretője gyilkolhatta meg a magyar nőt és lányát Bécsben

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben