0.8 C
Budapest
2022. december 8., csütörtök
Magyar Jelen
HírekKultúra

Felvidék: Magyar gyereknek magyar óvodában a helye

A már több mint tíz éve rapzenével foglalkozó Ropog József a karácsonyi időszakban megjelent szerzeményében a himnusztörvényről és a felvidéki magyarok mindennapjairól számol be, egyúttal a baloldali újságírókat és a helyi pártokat is keményen bírálja – írja a Patrióta.info.

A “Lesz még nyár” című dalában konkrétan ki is emeli az Index egyik újságírójának azon bunkó viselkedését a José művésznévvel tevékenykedő felvidéki rapper, ahol is a firkász a dunaszerdahelyi klubcsapat himnuszánál, az Ismerős Arcok – Nélküled dalánál egyedüliként ülve maradt.

József dalának minden sorából a hazaszeretet és a büszkeség érezhető, amely minden nemzettestvérünkben ott kellene hogy legyen a határokon kívül és határainkon belül egyaránt.

(Patriota.info)

További híreink

Orbán kompenzál: nagy-magyarországos után szlovák sálban

Irányi Dániel

A szlovák parlament nemet mondott az LMBTQ-jogok kiterjesztésére

Magyar Jelen

Törvényjavaslattal száműzné a szivárványos zászlót a közintézményekről egy felvidéki magyar képviselő

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben