22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Fiatalok raboltak ki egy nőt Mezőkövesden

Vannak vidéki települések, ahol az emberek, főleg az idősek, félnek…

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 19 és egy 22 éves mezőkeresztesi férfival szemben.

A rablók 2019. december 18-án 16 óra 35 perckor Mezőkövesden, a Bogácsi úton egy asszonyt hátulról tarkón ütöttek, majd vállán lévő táskáját erőszakkal letépték, aminek következtében a nő elesett, és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A férfiak a zsákmányukkal a helyszínről elszaladtak. A táskában személyes iratok, mobiltelefon és több mint tízezer forint készpénz volt.

A nyomozók adatgyűjtésük során megállapították az elkövetők kilétét, akiket egy napon belül elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyomozói a férfiakat őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásukra.(police.hu)

A rendőrség közleményében nem szerepel az elkövetők nemzetisége…

További híreink

Rendszeresen verte és megalázta élettársát, elfogták a rendőrök

Szabó Norbert

Ököllel arcon ütötték a nőt és ellopták a táskáját Budapesten

Varga Lilla

Negyvenegy migránst találtak egy kamionba zsúfolódva

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben