18.8 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Fiszter Zsuzsanna a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. számú egyéni választókerületében

A Mi Hazánk Mozgalom nem csak önálló miniszterelnök-jelöltet, hanem mind a 106 választókerületben önálló országgyűlési képviselőjelöltet is indít. Azt gondoljuk 2022-ben az embereknek két választási lehetősége lesz, vagy marad az elmúlt 30 év politikai váltógazdálkodása, – amelyben a Fidesz és a balliberális oldal váltja egymást és amelynek az eredményeit ma pontosan érezhetjük – vagy a másik lehetőség, a harmadik út, amit a Mi Hazánk Mozgalom kínál. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. számú választókerületében dr. Fiszter Zsuzsannát indítja pártunk, aki a párt végrehajtasi és hitelügyi szakpolitikusa, Kazincbarcikán él, jogász, egy gyermekes édesanya – mutatta be a képviselőjelöltet Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

“Itt születtem és mióta élek saját magamon és közvetlen környezetemben is tapasztalom a politikai visszásságokat és azok eredménytelenségét, amiknek az elszenvedői az itt élő emberek. Több probléma is sürgetően megoldásra vár, többek között kiemelném, hogy a választókerület, mind társadalmilag mind gazdaságilag is lassan teljesen kettészakad. Érdemes megfigyelni a térség északi régióját és minél északabbra haladunk, annál gyakrabban fordulnak elő no-go zónák” – kezdte a problémák ismertetését Fiszter Zsuzsanna. Hozzátette:

A közbiztonság jelenleg nincs biztosítva, a magyar emberek féltik az életüket és a vagyonukat a választókörzet egyes térségeiben. Néhány példa közelmúltból: a Csenyétén történtek, az utóbbi időben elkövetett gyilkosságok, vagy egy friss eset, amikor Kazincbarcikán egy 17 éves elkövető késsel fenyegetőzött az utcán.

Fiszter szerint a gazdasági leszakadás nem csak a választókerületen belül figyelhető meg, hiszen több olyan település is van, ahol csak közmunka van jelen vagy rosszabb esetben az sem.

Ez a gazdasági leszakadás országos szinten is kiütközik, hatalmas elmaradást mutat a nyugati országrészhez képest. De lehet beszélni az elvándorlásról is, ami az egész térséget érinti. A körzet nehezen tartja meg a fiatalokat, rengeten menekülnek külföldre, a jelenleg érvényben lévő korlátozások, pedig a kisvállalkozásokat is megnyírbálják

– sorolta a térség gondjait a politikus, aki szerint az itt élő emberek megérdemlik, hogy végre ne legyenek kiszolgáltatva a jelenlegi politikai elitnek és, hogy megalkuvás nélkül képviseljék az ő érdekeiket is.

Mivel a jelenlegi urambátyám rendszert kiépítő Fidesz semmivel sem különb, mint a balliberális tömb mögött megbúvó pártok, – amire jó példa Kazincbarcika városvezetése is – ezért indulok képviselőjelöltnek, hogy megmentsük a körzetet és, hogy az itt élők nyugodtan tudjanak tekinteni a jövőbe és itt képzeljék el az életüket

– fejtette ki Fiszter, aki a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusaként látja milyen nehéz helyzetben vannak a családok, az emberek.

Ennek megoldásaként több ponton módosítanánk a jelenlegi rendszert. Legyen az végrehajtó, akikre vonatkozólag non-profit jelleget vezetnénk be a jelenlegi profitorientált magánvállalkozásként működés helyett, közjegyző vagy behajtó cég. Én vállalom ezt a harcot, hogy a gyermekeink, unokáink, nagyszüleink biztonságban élhessenek itt és a gazdasági fellendülés reményében, mert ez itt a mi hazánk!

– zárta sorait a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje.

További híreink

Ma van Szent Iván ünnepe

Dunai Tibor

Több tucat rendőr vigyáz Karácsony szivárványos zászlajára

Faragó Dániel

Ön is tehet a járvány megfékezéséért és az idősek védelméért!

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen