28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Fő a változatosság…

Fő a változatosság – tartja a közismert mondás, ám nem minden gyanú nélkül feltételezheti az olvasó, ha a Jobbikról van szó, akkor ez a változatosság meglehetősen ironikus jelentéstartalmat kap. Márpedig újfent a Jobbikról van szó.

Merthogy ez a “változatosság” most éppen abban áll, a Jobbik Győrben nem a DK, hanem az MSZP mögé áll be.

Mint ismeretes, a Borkai-botrány következményeképpen Győrben új választások lesznek, ki is tűzték, jövő év január 26-a a dátum. A Fidesz jelöltje várhatóan Dézsi Csaba András, jelenlegi önkormányzati képviselő lesz, a balliberális oldal viszont hosszú heteken át tárgyalt arról, ki mellé is sorakozzanak fel. Abban már nincs meglepő, a “Újjobbik” (nevezzük így) készséggel odaáll a DK-hoz is, bár éppen Győrben bizonyos homályos történések miatt kihátráltak mögülük (vajon ki hisz az elvi feleszmélésben ennyi idő után?), ettől még országosan gond nélkül tekintették támogatandónak Gyurcsány jelöltjeit, de ha kell, akkor megtolják az MSZP szekerét is.

Ez az igazi “néppárti” politika. Győrben most az MSZP-t kell támogatni, fogják is.

Ugyanis bejelenttették, Pollreisz Balázs, az MSZP önkormányzati képviselője lesz a közös jelölt, akit a DK, az LMP, a Momentum, és természetesen a Jobbik is magáénak tart.

(A cikkünkhöz illusztrációként használt fotó természetesen már idejét múlt, a plakát 2010-ben készült, azzal a Jobbik színeváltozására kívántunk felhívni a figyelmet, javasoljuk, alkossák meg az aktualizált változatát; ÖSSZEFOGUNK AZ MSZP-VEL!)

További híreink

131-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma

Dunai Tibor

Jelentős hátránnyal indulnak az oltatlan versenyzők az Australian Openen

Faragó Dániel

QR-kódokkal is ellenőrizhetjük az élelmiszerek eredetét?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben