18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Folytatódik a Mi Hazánk országjárása – itt találkozhat Magyarország egyetlen oltatlan kormányfőjelöltjével

Január 16-án a Mi Hazánk újra több ezres tüntetést tartott a kötelező oltások ellen. A párt már 2021 végén is tiltakozott az oltatlanok diszkriminálása ellen Budapesten és tucatnyi vidéki nagyvárosban egyaránt.

Ezeket a demonstrációkat a média szokásához híven elhallgatta, de az újabb szigorítások hatására megszervezett tüntetést már egész egyszerűen nem lehett elhallgatni, annak híre a fideszes és a liberális online platformokon is megjelent.

Az Azonnali így ír a létszámról:

egy szűk belvárosi utcában simán lehetne ezret „sok ezerré” duzzasztani verbálisan, de hamar kiderült, hogy ilyen olcsó eszközökre nincs szükségük a szervezőknek. Valóban több ezren voltak, pontos becslésre nem vállalakoznánk, de az tény, hogy amikor a tömeg megindult az Akadémia utcából az EMMI Oktatási Államtitkárság épületéhez, több száz méter hosszan kígyózott a menet.

Ennek ellenére a Mi Hazánk elhallgatása a Facebookon tovább folytatódik, Magyarország egyetlen oltatlan kormányfőjelöltjének nevét továbbra sem lehet leírni a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A Mi Hazánk elnöke éppen ezért folytatja országjárását, hogy személyesen vigye el a mozgalom üzenetét minden oltott és oltatlan hazafi számára.

További híreink

A Mi Hazánk reagálása a kormány akciótervére

Kemény János

Tetemre hívom itt a Duna partján a magyar fővárost…

Szabó Norbert

A szlovén kormányfő még nem gratulál Bidennek

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen