7.6 C
Budapest
2022. november 26., szombat
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Fontos pozíciót kapott a NATO-ban Vadai Ágnes

A NATO Parlamenti Közgyűlés tudományos és technológiai bizottsága elnökének választotta Vadai Ágnes honvédelmi árnyékminisztert – jelentette be a Demokratikus Koalíció (DK) árnyékkormányának sajtóirodája nyomán az Index.

Ha valaki érez még szimpátiát a NATO iránt, annak mindenképpen figyelmébe ajánljuk Vadai Ágnes “történelmi kinevezését”. A gyakran csak a “Demokratikus Koalíció pittbulljának” becézett politikus immáron a NATO Parlamenti Közgyűlés tudományos és technológiai bizottsága elnökeként is tevékenykedhet. Nevében az “árnyékkormány” sajtóirodája nyilatkozott. Mint írták:

Egyben büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen magas nemzetközi biztonságpolitikai pozícióban lévő ember ma Magyarország honvédelmi árnyékminisztere.

Hozzátették, ez egy “újabb bizonyítéka annak, hogy van kormányzóképes alternatíva az országban, és van kiút az Orbán-rendszerből”.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Még a japán drukkerek is gúnyt űztek a meccs előtt bohóckodó német válogatottból

Irányi Dániel

Mi Hazánk: az infláció miatt szükséges az otthonteremtési támogatások megújítása

Irányi Dániel

Egyre több színésznőnek kezd elege lenni a feminista propagandából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben