4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Görögország: a nőt megtámadó migráns korábban többeket is zaklatott szexuálisan

Elfogták azt a pakisztáni férfit Kréta szigetén, aki a gyanú szerint megtámadott, és megpróbált megerőszakolni egy helyi nőt. Rövid nyomozás után kiderült, a pakisztáni legalább öt másik nőt is zaklatott szexuálisan.

A fiatal pakisztáni ellen egy 54 éves nő tett feljelentést, akit múlt hétvégén éjszaka támadtak meg. A nő elmondása szerint támadója kést szorított a nyakához, és felszólította, “maradjon nyugton”.

A nő egyetlen szerencséje, hogy egy járókelő felfigyelt az incidensre, és közbelépésére az erőszakoló elmenekült.

A támadás után a nő egy képet tett közzé magáról Facebookon, és arra kérte a többi áldozatot, menjenek a rendőrségre, ezzel is segítve a nyomozást.

Hasonló esetekben a “fejlett Nyugaton” a liberális és kulturmarxista agymosásban oktatásban nevelkedett nők az ilyen esetekből mindössze annyit szűrnek le, hogy minden férfi “potenciális erőszaktevő”. ezért a környezetükben nincsenek biztonságban.

Nem úgy Európa keleti felén. A megtámadott nő is pontosan tisztában van vele, kik jelentik az igazi veszélyt a biztonságára nézve. A sajtónak a következőt nyilatkozta:

Szeretnék nyilvánosan is köszönetet mondani annak a férfinak, aki megmentett ettől a szörnyetegtől. Ha bárki tudja, ki volt ő, mondja meg neki, keressen fel személyesen, hogy szemtől szembe is megköszönhessem, amit értem tett.

Nem ez az első eset

Görögországnak igencsak meggyűlik a baja az “eltérő kultúrájú” és vérmérsékletű bevándorlókkal. Tavaly novemberben például szintén egy 54 éves nőt támadott meg egy pakisztáni férfi, aki áldozatát láncokkal kötözte le, úgy próbálta megerőszakolni.

Alig 1 hónappal később egy 20 éves pakisztánit tartóztattak le, aki a gyanú szerint egy 8 éves kisfiút rontott meg.

További híreink

A Kárpátiát kérték fel, hogy írjon indulót a tatai páncélosoknak (Dalpremier)

Szabó Norbert

Feljelentették a francia kormány tagjait az egészségügyi dolgozók

Dunai Tibor

Az olasz hatóságok lefoglalták a “menekültekkel” érkezett Sea-Watch 3 hajót

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen