2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Sport

Gulácsi: szeretnék még maradni

Nyitva hagyta a jövőjére vonatkozó kérdést Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa egy német tévéműsorban.

“Nemcsak a következő két és fél évben szeretnék a legmagasabb szinten játszani, hanem remélhetőleg sokkal tovább” – jelentette ki a lipcseiek alapembere a ZDF közszolgálati televízió műsorában.

“Remélem, ez egyezik a klub terveivel.”

Szombaton ügynöke, Hasan Cetinkaya közölte, hogy a 30 éves futballistának van egy záradék a 2023 júniusáig szóló szerződésében, amely alapján idén nyáron akár el is hagyhatná a német egyesületet. A svéd menedzser konkrét összegről nem akart nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy “még a koronás időszakhoz képest is nagyon alacsony”.

Gulácsi 2015 júliusában, a Red Bull Salzburgtól szerződött Lipcsébe, ahol hamar stabil kezdővé vált, mostanra pedig a csapat egyik kulcsembere és legjobbja.
A Bild napilap úgy tudja, hogy az RB Leipzig szívesen kifizeti a játékosért a záradékban szereplő összeget.

 

ZDF/MTI

További híreink

Norvégia tíz perc alatt elintézett minket

Kemény János

Felháborodott a nyugati világ: a skót rögbi válogatott nem térdelt le a mérkőzés előtt

Irányi Dániel

Feljutott a Fulham, de nem tervez nagybevásárlást

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen