16 C
Budapest
2022. május 22., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek

Gulyás perli azokat, akik szerint viszonya volt Koncz Zsófiával

Gulyás Gergely feljelentést tesz és polgári pert indít az Ezalényeg és a Nyugati Fény “hír”portálok ellen, mert szerinte a két lap korábban azt állította, hogy Gulyásnak a fideszes országgyűlési képviselővel, Koncz Zsófiával van viszonya – vette észre az szmo.hu.

A miniszter Facebook oldalán azt írta:

“Az ezalenyeg.hu a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia képviselőtársam azért válik, mert velem van viszonya. Ugyanezt a »hírt« a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli”

A kancelláriaminiszter hozzátette:

“soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.”

Gulyás Gergely és Koncz Zsófia a kampány idején – Fotó: Gulyás hivatalos Facebook-oldala

Gulyás szerint minden a szóbeszéd minden állítást nélkülöz, Koncz és férje magánélethez való jogát és Gulyás személyiségi jogait is sérti, ezért feljelentést tesz aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt, és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indít a két újság ellen.

(szmo.hu nyomán)

További híreink

Fegyőr szerint még fegyvereket is kellene küldenünk Ukrajnának

Faragó Dániel

Feljelenti Toroczkait a Horthy felvonulás után a TEV

Kiss Albert

Kompromisszum – liberális módra

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen