28 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Gyerekpornót kerestek, évek óta eltűnt fiút találtak

A német rendőrség egy razzia során egy szekrényben megtalált egy két és fél éve eltűnt fiút – írja a CNN. A recklinghauseni lakás 44 éves tulajdonosánál azért tartottak házkutatást, mert gyanújuk szerint a férfi gyerekpornót terjeszt.

A házkutatás közben egy szekrényben találtak a 15 éves fiúra, akit rövid nyomozás után beazonosítottak. A rendőrség szerint nincs nyoma annak, hogy a fiú a saját akarata ellenére tartózkodott volna a lakásban. A razzia során egy másik, idősebb férfi is jelen volt a lakásban, akit szintén letartóztattak. Szombaton egy bíró elfogatóparancsot adott ki a fiatalabb férfi ellen, az idősebbet elengedték.

Egy elektromos eszközökre specializálódott keresőkutya több külső hordozót is talált a lakásban, amit a rendőrség lefoglalt és megvizsgál.

(Index.hu)

További híreink

Toroczkai a Parlamentben: ez ad-hoc kormányzás és lelki hadviselés a magyarokkal szemben (videó)

Faragó Dániel

Pillanatok alatt tűnnek el az ujgurok több száz éves temetői Kínában

Kiss Albert

Dohányboltba indult a kecskeméti család- késelés lett a vége

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben