2022. január 23., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Gyilkossággal végződött a családi vita Szabolcs megyében

Nem merte a bíróság szabadlábra helyezni azt a férfit, aki egy családi vita közben leszúrta élettársát és a család többi tagját is megsebesítette vasárnap éjjel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Nagyaron.

A férfi a támadás után öngyilkosságot kísérelt meg, ami után kórházba került, ezért az előkészító tárgyalás a kórházban zajlott.

A gyilkos azt mondta, hogy önvédelemből volt kénytelen megölni élettársát.

A férfit korábban már felfüggesztett börtönre ítélték mert élettársát, kislányát és élettársa anyját is megverte.

A megalapozott gyanú szerint több ember sérelmére követett el gyilkossági kísérletet. Amikor élettársára támadt, kislánya felébredt a zajra, és telefonon segítséget kért a családtagoktól. Eközben egy kést vett magához, mellyel anyját próbálta védeni. A férfi azonban ekkor elvette tőle a kést, és ököllel szájon ütötte a gyereket, ami miatt egy foga kiesett. A gyerek ekkor kimenekült a házból, az élettárs apja pedig ekkor érkezett a helyszínre, a férfi pedig homlokon szúrta a nála lévő késsel, ezután pedig magát is hasba szúrta.

– mondta Szliágyi László.

(origo-MTI-fotó:szon)

További híreink

Befejelte az autóbusz ablaküvegét (videóval)

Irányi Dániel

Brutális állatkínzás miatt emelt vádat az ügyészség Nógrád megyében

Szabó Norbert

Trianon 100: rendhagyó módon emlékeztek a békediktátumra

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen