3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Hamilton is bekerült a FIFA 21-be, hogy harcoljon a kirekesztés ellen

A FIFA No Room For Racism kezdeményezésben számos híresség vesz részt.

Úgy látják, hogy a  kirekesztés és a gyűlölködés a futball világától sem idegen, ezért többen lépnek fel az elfogadás és egyenlőség érdekében.

A Premier League által összeállított No Room For Racism kampány célja, hogy a

“futballban tapasztalható rasszizmussal felvegye a harcot.”

Ehhez a mozgalomhoz most számos ismert ember, köztük Lewis Hamilton is csatlakozott.

Az EA Sports a FIFA-n keresztül régóta támogatja a No Room For Racism és a Black Lives Matter mozgalmat. A napokban bekerülnek a kampányhoz készített öltözékek a FIFA 21-be, melyeket online lehet használni az Ultimate Teamben, és a focisták mellett a most csatlakozó hírességek is viselhetik őket.

Nemrég érkezett hír arról, hogy örökre kitiltottak egy 18 éves FIFA-játékost, aki Ian Wrightról tett rasszistának mondott kijelentést Instagramon. Az EA ezzel is nyomatékosítani akarta, hogy határozottan fellép a rasszizmussal szemben, nem enged teret annak.

 

 

(gamestar.hu nyomán)

További híreink

Toroczkai László: A transzhumanizmus veszélyes!

Kemény János

Nemzeti gazdasági kórkép – a magánbenzinkutasok már az út szélén

Kemény János

“Magyarország ne fizessen Ukrajnának!”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben