4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Három fővárosi országgyűlési képviselőjelöltjét mutatta be a Mi Hazánk

“A Mi Hazánk az egyetlen ellenzéki párt, amely mind a 106 választókerületben országgyűlési képviselőjelöltet állít. Nem lesz ez másképp Budapesten sem, ahol mind a 18 körzetben lesz jelöltje harmadik útnak”

-mondta Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

“Október 23-án a megemlékezésünkön minden képviselőjelöltünk ott fog állni együtt, hogy megmutassuk: mindenhol van harmadik út!”

“A Mi Hazánk a magyarság valódi sorskérdéseivel képes szembenézni, és azokra megoldási javaslatokat is kidolgoztunk: a bevándorlás megállítása, a magyar vidék élhetővé és vonzóvá tétele, a közbiztonság megteremtése, a bérek emelése számos ágazatban elkerülhetetlen. De ehhez az kell, hogy a tisztességes munkából élni kívánó magyar emberek legyenek az elsők. Nekünk ők azok.

Itt most Czeglédi Jánost, Budapest 8. számú választókerületének, Nagyné Hollósi Évát, Budapest 13. számú választókerületének és Árvai Csabát, Budapest 15. számú választókerületének jelöltjét volt szerencsém bemutatni, ezzel az összes fővárosi jelöltünk ismert mindenki számára”

-erősítette meg a Mi Hazánk elnökhelyettese.

További híreink

Megvan, mennyi lesz jövőre a minimálbér

Szabó Norbert

Karácsony elnézést kért, a Mi Hazánk az üldözött székelyek emléknapjává tenné Wass Albert születésnapját – VIDEÓKKAL

Szabó Norbert

Cenzúrázták a HVIM videóját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen