26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekKörnyezetvédelem

Három napja nincs víz Emődön – mégsem támogatta a kormány a Mi Hazánk javaslatát

Régóta fennálló problémára keresett megoldást a Mi Hazánk Mozgalom azzal, hogy módosító javaslatot nyújtott be a központi költségvetéshez az emődi vízvezeték-hálózat felújítása érdekében. Az indoklást sajnos maga az élet írja, hiszen a nagy meleg miatt a több évtizedes, elhasználódott vízvezetékrendszerben bekövetkező sorozatos csőtörésekkel, már napok óta küzdenek.

Ennek ellenére tegnap, a Parlament kormánypárti többségű Gazdasági Bizottsága leszavazta azt a javaslatot, amely 500 millió forintot különített volna el az emberek mindennapjait megkeserítő hibák felszámolására.

Sajnos most Tállai András sem vetette be lobbierejét, pedig már többször büszkélkedett azzal, hogy neki sikerült a központi költségvetésből forrást intéznie (többnyire fölösleges) beruházásokra. Mindezekből látható, hogy a Mi Hazánk az egyedüli párt, amely a kampányon kívül is fontosnak tartja az emberek mindennapi gondjait.

Nem tudjuk elfogadni, hogy a sportcsarnokok és egyéb fölösleges beruházásokra elköltött milliárdok mellet, alapvető, mindennapi szükségletekben szenvedjenek hiányt a választópolgárok – szögezi le Szajlai János, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezője, választókerületi elnök.

További híreink

Az erdőtüzek miatt veszélyeztetett faj lehet a koala is

Kiss Albert

NAV: március közepétől elérhetők a szja-bevallási tervezetek

Varga Lilla

A lakosság támogatná az élet és a gazdaság fokozatos újraindítását

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben