8.8 C
Budapest
2021. március 8., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy

Három pár női cipőt lopott a boltból egy “férfi” Budapesten

A tettes egy budapesti plázában gondolta úgy, hogy megment három pár női cipőt a többi vásárlótól. Azt nem tudni, hogy a cipellőket saját magának, vagy nő nemű ismerősének szánta. Természetesen még halvány gondolat formájában sem fordult meg a fejében a lábbelik kifizetése.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2021. január 4-én 15 óra 55 perc körül egy XXII. kerületi bevásárlóközpontban, egy cipőboltból három pár női cipőt a táskájába pakolt, majd fizetés nélkül távozott – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság 01220/10/2021. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Fotó: police.hu)

További híreink

A szokásos “előzetes szóváltás” után előkerült a golfütő

Kemény János

Diákok aláznak meg egy tanárt

Dunai Tibor

Áradt a marihuánaszag a drogdíler autójából

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben