3.9 C
Budapest
2022. december 4., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

“Hass, alkoss, gyarapíts” – a Párbeszéd politikusával erősít a DK

Szücs „a mai naptól a Demokratikus Koalíció frakcióban folytatja a munkát Erzsébetváros polgáraiért egy jobb, igazságosabb, zöldebb, európaibb kerületért” – fogalmaz Niedermüller Péter, aki arról már nem beszélt, hogy Szücs személyében egy fehérbőrű férfit tisztelhetünk, ami már melegágya a rémisztő képződménynek.

Emlékezetes, hogy Niedermüller Péter korábban rémisztő képződménynek titulálta a fehér, keresztény és heteroszexuális férfiakat. A kép alapján természetesen csak arról tudunk meggyőződni, hogy Szücsnek fehér a bőre, a többiről nem tippelnénk.

“Mindig öröm, ha új taggal bővül a közösségünk, különösen akkor, ha egy ismerős dönt úgy, hogy már nemcsak szövetségben, hanem a céljaink hatékonyabb és biztosabb elérése érdekében közös pártban és közös frakcióban akarja tovább folytatni a megkezdett munkát.

Éppen ezért fogadtam nagy örömmel Szücs Balázs alpolgármester úr bejelentését, miszerint a mai naptól kezdve a Demokratikus Koalíció frakciójának tagjaként fog tovább dolgozni Erzsébetváros polgáraiért egy jobb, igazságosabb, zöldebb, európaibb kerületért.
Alpolgármester úr, aki eddig a Párbeszéd tagja volt, a továbbiakban pedig nemcsak a DK kerületi frakcióját erősíti, hanem a pártba is belépett, így közösen fogunk küzdeni egy szabad, demokratikus és európai Magyarországért.

Balázs, Isten hozott a legeurópaibb pártban, a Demokratikus Koalíció közösségében!” – írja oldalán a DK polgármestere. 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Csak a Mi Hazánk szólal fel a munkavállalók kizsákmányolása ellen

Kemény János

Dunakanyari főzde fürtös meggy párlata hozta el az év legjobb pálinkájának járó díjat

Faragó Dániel

Korábban még be akart vonulni a seregbe, de az ukrán teniszező most arról panaszkodik, hogy a szerb sportolókat beengedik Oroszországba

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben