21.7 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Hírklikk: öngyilkos lett Bogdán László, Cserdi polgármestere

Hiteles forrásból megerősített információink szerint ma éjjel elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere – írja a Hírklikk.

A lap információi szerint

a falu polgármestere élete 47. évében önkezével vetett véget életének.

Bogdán 2002-ben független jelöltként lett Cserdi alpolgármestere, 2006 óta pedig polgármestere.

2015 óta Magyarország tehetséggondozó nagykövete volt.

Az általa vezetett községben drasztikusan visszaszorította a bűnözést, “köcsögmentesítő-programot hirdetett”, és munkára fogta a tengődő cigányokat. Az Amnesty International nevű “jogvédő” szervezet emiatt “butának, homofóbnak és rasszistának” titulálta.

Országos hírnévre akkor tett szert, mikor 2017-ben azt állította, hogy egy fórumon megverték és leköpték,  mert segítette a “menekülteket”. Ám a Bogdánt ért állítólagos inzultust a fórum házigazdája, Horváth Aladár cáfolta, és helyreigazítást kért a szerinte valótlan állítások miatt.

(Fotó: Fotó: MM)

További híreink

Egyedül a Mi Hazánk nem fogadta el a Miskolc közbiztonságáról szóló beszámolót

Kemény János

Négy migráns elrabolt, majd megerőszakolt egy nőt Ungváron

Varga Lilla

Nőkről beszélgettek, nőkkel, nőnapon

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen