12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Jeles napok Kiemelt

Hölgyek! Boldog Nőnapot kívánunk!

Szépséges nők, Jó asszonyok …

Tavasz hajnalán Róluk emlékezünk, A nőkről, kiknek Életünk köszönhetjük.
Ki mindent Megtesz értünk, a nő, Dajkál, ápol, És felnevel ő.
Hálánk szálljon Lányra, anyára, Ki a családot Összetartja.
Szépséges nők, Jó asszonyok, Kívánunk boldog, Víg nőnapot.

nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak.

A rendszerváltás után a nőnap Magyarországon is elvesztette eredeti hátterét, és ma hangulatában már egyértelműen az ajándékozás dominál. Kis virág, bonbon, kedves meglepetés vagy egyéb olyasmi, amivel a férfiak (és kisfiúk) kifejezhetik elismerésüket, köszönetüket – ez a fontos.

Egy kedves, figyelmes gesztus. Ez minden nőnek jól esik, legyen szó kislányról vagy nagymamáról, hiszen az ünnep kortalanná varázsolja őket.  Egy kellemes délutánra, vagy estére a belvárosban minden párnak rendszeresen szüksége van, vagy legalábbis lenne. Ha van már gyerkőc, néhanapján jó megkérni a nagyit vagy a barátokat, hogy vigyázzanak rá, és így ki tudtok kapcsolódni – ha csak pár órára is.

Egy romantikus ebédet, vacsorát eltölteni valahol mindig öröm, ha viszont olyan autentikus környezetben teszitek, min a Nagy Fa-Tál étterem, érdekes és maradandó élmény lesz számotokra. Az ízletes magyaros ételek mellett, minőségi magyar borok, pálinkák és kedves kiszolgálás vár benneteket. Amennyiben szeretitek az élő folklór zenét és szívesen hallanátok pár nótát, szeretettel várunk ezen a csodálatos ünnepnapon, hogy kiszolgáljunk, ez által kedves emlékként gondoljatok vissza erre a nevezetes napra.

További híreink

Seehofer: az oltás nem járhat kiváltságokkal

Kemény János

Kína útnak indította Mars-szondáját

Szabó Norbert

10 percen belül hárman léptek ki a Jobbik-frakcióból

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen