22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Huszonegy migráns rejtőzködött egy kamionban Csanádpalotánál

Egy teherautó ellenőrzése során huszonegy határsértőt találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el – tette közzé a police.hu.

A belépésre jelentkező román honosságú járművet és vezetőjét 2020. szeptember 24-én 2 óra 15 perckor közösen ellenőrizték a magyar és a román rendőrök a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen. Ennek során a járműben huszonegy határsértőt találtak megbújva. A csoport tagjai közül három bangladesi, három szír, hét iraki, négy sri lankai, kettő iráni és kettő afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A román sofőrrel szemben embercsempészés, míg utastársaival szemben tiltott határátlépés miatt a román határrendőrség jár el.

(Forrás és fotó: police.hu)

További híreink

100 méteres Trianon-emlékmű készül az Országház elé

Kiss Albert

Nem sokat érnek az oltások- pingpongfertőzéssel támad az omikron

Faragó Dániel

Újabb zivatarok várhatók országszerte

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen