7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Idegenek lepték el Pécs történelmi belvárosát (videó)

Bevándorlónak látszó elemek sötétítik el Pécs történelmi belvárosának látképét már nappal is- számolt be lapunknak Varga Tamás, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje. 

Varga elmondása szerint az idegen elemek hangoskodnak, szemetelnek és jelenlétükkel rontják a város polgárságának kollektív biztonságérzetét. Olyan is előfordult, hogy az éjszakai szórakozóhelyeken zaklatták, inzultálták az ott mulató magyar lányokat.

“Érthetetlen, hogy a Fidesz évek óta milliárdokat költ a migráció megállításának kommunikálására, de ennek Pécsen nyoma sem látszik”

– fogalmazott.

Varga Tamás szerint most még tragédia nem történt, de az utóbbi időben rendszeresek lettek az éjszakai verekedések, amelyeknek a jövevények állandó szereplői szoktak lenni.

“A balliberális városvezetés semmit nem tesz és ha évtizedes tendenciákat nézünk, akkor láthatjuk, hogy Marseilleben sem jött be a kevert társadalom zavaros gondolata. A hivatalos kommunikáció szerint ezek csupán egyetemista hallgatók, de a 20-as korosztálynál jóval idősebbeket, sőt egész családokat is egyre gyakrabban látni.”

“A Mi Hazánk azt üzeni a polgármesternek, hogy a nemzetiek néhány matrica kihelyezése miatti vegzálása helyett inkább a valós veszélyekre keressen tartós megoldást”

– fűzte hozzá a Baranya megye 1-es választókerületében rajthoz álló politikus.

További híreink

Pálinkafőzés újra adómentesen

Gabay Dorka

Átvonultak rajtunk a bolgárok és a románok múlt éjjel

Dunai Tibor

Minden erővel az LMBTQ-propaganda ellen az Istenért és a Hazáért!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben