13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Időseknek szóló tájékoztatót fog megjelentetni a kormány

Időseknek szóló kisfilmet jelentet meg a kormány a koronavírussal kapcsolatosan – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, az operatív törzs ülése utáni sajtótájékoztatón.
Dömötör Csaba elmondta, a televízióban lesznek láthatók ezek a kisfilmek, de hasonlító tájékoztatót fognak megjelentetni a rádiókban, a nyomtatott sajtóban és az interneten.

A tájékoztatóban felhívják az idősek figyelmét arra, hogy kerüljék a zárt tereket, lehetőleg a tömegközlekedést is, ne érintkezzenek lázas beteggel vagy olyan emberrel, aki fertőzött területről érkezett haza. 

“A családtagok is sokat segíthetnek az időseknek, segíthetnek többek között a rendszeresen szedett gyógyszerek beszerzésében és a bevásárlásban is. Ebben a helyzetben az ilyen típusú odafigyelés sokat érhet”

– mondta az államtitkár.

 

MTI

 

További híreink

Horváth Aladár feljelenti Orbán Viktort

Dunai Tibor

Orbán Romániával építene új Európát

Irányi Dániel

Tovább csökken szavazatkülönbség Biden javára, Trump Arizonában “szépít”

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben