15.6 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Ismét a határon túli magyarok ellen uszítanak Gyurcsányék

Marosszentgyörgyön múlt héten fedett jégpályát avattak. A magyar adófizetők 264 milliót fizettek érte. 2016 óta ez már a negyedik (Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Gyergyószentmiklós) – írja felháborodottan Facebook bejegyzésében Vadai Ágnes.

“És mit ad isten, a mostani pályát építtető alapítvány elnöke Tánczos Barna (RMDSZ), Románia környezetvédelmi minisztere” – folytatja Vadai, akit a jelek szerint rendkívül bánt, ha nem afrikai és közel-keleti jövevények, hanem az elszakított területeken élő magyarok kapnak bármit csonkahonból.

Majd demagóg módon ezt összemossa a román-ukrán környezetszennyezéssel, melynek következtében a Tisza magyarországi szakaszát rendszeresen elönti a szemét. Úgy állítva be az esetet, mintha a külhoniak támogatása miatt nem jutna pénz a hulladék feltartóztatására, pedig valójában csak a kormányzati akarat hiányzik.

Marosszentgyörgyön múlt héten fedett jégpályát avattak. A magyar adófizetők 264 milliót fizettek érte.
2016 óta ez már…

Közzétette: Vadai Ágnes – 2021. február 15., hétfő

Fotó: Facebook

További híreink

A mai napon hat településen tartanak időközi önkormányzati választásokat

Varga Lilla

Teljes reformot kezdeményez a népnyúzás megállítása érdekében a Mi Hazánk Mozgalom

Varga Lilla

Bajtársakat vár soraiba a Magyar Önvédelmi Mozgalom (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben