21.3 C
Budapest
2021. augusztus 5., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Jászapáti: egyre romló közbiztonság, most egy családapát lincseltek meg

Korábban hír adtunk róla, hogy egy idős férfit lincseltek meg a háza előtt Jászapátiban, sajnos egyre nagyobb bajban a jászsági település, újabb lincselésről vagyunk kénytelenek beszámolni. Tegyük hozzá, az a polgárháborús helyzet kezd körvonalazódni, amiről a Mi Hazánk is beszélt már. Ugyanis a lincselés helyszínén, mely tegnap történt, azóta is rendőri jelenlét van.

– Jászapátiról beszélünk megint, egy férfi ment haza vasárnap este a munkából, többgyermekes családapáról van szó, mire hazaért, már ott várták legalább 40-en. Ennek az az előzménye, hogy hangosan szólt a zene a szemben levő házból

nyilatkozta László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Mikor távollétében a férfi erről értesült, értesítette a rendőrséget. Egyelőre tisztázatlan körülmények között ez kitudódott az egyébként első áldozást ünneplők körében, és ezért kezdtek el csoportosulni a családapa háza előtt. A feldühödöttek rátámadtak a férfire, a gyermekek bezárkóztak ijedtükben a házba, a férfi is igyekezett bemenekülni a telkére, a kerítést konkrétan lebontották, téglákkal, üvegekkel, minden elképezhető dologgal verték, a feje úgy fel van dagadva, hogy nem túlzás azt állítani, hogy a duplája, osztotta meg a MÖM vezetője a megdöbbentő részleteket.

Kiérkeztek a rendőrök és a mentősök, de egész egyszerűen tehetetlenek voltak, nem tudtak a helyszínhez férni a megvadult támadóktól. A helyi rendőri erők teljesen tehetetlennek bizonyultak, erősítésre volt szükség, megérkeztek a készenlétisek, de még katonák is. Ők aztán lezárták az utca mindkét bejáratát, és jobb belátásra bírták a garázdákat.

További híreink

 Tizennyolccal emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Dunai Tibor

Lehu****a zöldségespultot az áruházban

Kiss Albert

Igazi télies időjárásra számíthatunk a hétvégén

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben