17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Jegy nélkül akart utazni a vonaton, leszállítás utána arcon vágta a kalauznőt

A gödöllői járőrök a helyszín közelében elfogták azt a 49 éves mártraverebélyi potyautast, aki megütött egy jegyellenőrt.

Alkalmi munkája végeztével, Hatvan felé, jegy nélkül vonatozott 2021. március 8-án délután a fővárosból a férfi – nem volt nála elegendő pénz, ezért nem váltott jegyet, gondolta, majd megegyeznek a kalauzzal – közölte a rendőrség.

Próbálta a nála lévő apróval rendezni a problémát, ám a jegyellenőr a következő, gödöllői állomáson leszállította.

A peronon szóváltásba keveredtek, mire a potyautas – a gyanú szerint – pofon vágta, bokán rúgta a kalauznőt, majd elgyalogolt.

A beszámoló szerint a segélykérésre kiérkező járőrök a helyszín közelében fogták el a férfit. Kihallgatásán beismerte, hogy megütötte a kalauzt.

Magyarázata szerint a nő viselkedése és hangneme felidegesítette, azért bántotta, hogy megtorolja szemtelen, lekezelő beszédét. Tettét utólag megbánta.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

(Fotók: police.hu)

További híreink

A MÖM hatékony ellenszere a “c-típusú” lakásfoglalóknak

Faragó Dániel

Elfogták az üllői üzletet fegyverrel kirabló férfit (Videó)

Szabó Norbert

Egy éven keresztül használta más bankkártyáját, 52 alkalommal

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen