25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Kalapáccsal, tégláva verték a férfi fejét Jászapátiban – hiába várt segítséget a rendőröktől

A hét végén kommandósok védtek meg egy kétgyermekes családapát a bosszúra éhes szomszédoktól Jászapátiban. A megvert apa bűne csupán annyi volt, hogy zavarta a szemközti házban bömbölő zene. Pócs János országgyűlési képviselő a támadás hírére a helyszínre sietett, útközben maga riasztotta a rendőrséget, és akkor is ott volt, amikor bilincsbe verve kihozták S. Krisztiánt, az egyik gyanúsítottat, aki odaszólt a képviselőnek: “Ezt elintézted, Pócs, te leszel a következő!” – írta meg a Blikk.

Sokat elmond az országos médiumok hitelességéről, és tájékoztatási szándékáról, hogy az ilyen és ehhez hasonló bűncselekményeknek egy Blikk szintű bulvárlap jár csak utána, miközben az ország legolvasottabb lapjaitól maximum ilyen 444 szerű gúnyolódásra futja. Megnézném, derék újságírónk akkor is ennyire vicces kedvében lenne, ha az “alvilági kötődésű mulatós zenész” az ő szomszédja lenne…

Megszólalt a meglincselt férfi

A bulvárlapnak a megtámadott férfi elmondta, letört három foga, orra eltört. Szeme alatt hatalmas monokli csúfította arcát,

a halántékán pedig jól látható a kalapácsütés nyoma. Felesége a beszélgetés közben az udvar végén mosta fel a vért.

– Este hét óra előtt bementem a helyi rendőrségre, mert bömbölt a zene az utcánkban, megkérdeztem, tudnak-e segíteni. Azt a választ kaptam, hogy csak ketten vannak, nem tudnak semmit tenni – idézte fel a történteket a megvert férfi. – Mire hazaértem, 30-40 ember jó hangulatban várt rám a házam előtt, csak épp nem hívta meg őket senki. Kirángattak az autóból, a kapuhoz vágtak, ütöttek, ahol értek,

közben számonkérték rajtam, hogy miért mentem a rendőrségre, hiszen nekik Jászberénytől Szolnokig minden rendőr a barátjuk.

Ez utóbbi mondat számos aggályt felvet. Utalhattak arra is, hogy ellenük rendőr bizony intézkedni nem fog, ám jelentheti azt is, hogy a “derék rendőrök” egy-egy ellenük irányuló feljelentésről azonnal értesítik őket, hogy tudják, kivel kell aznap “elbeszélgetni”. Mi nem állítunk semmit, de a jelen történet fényében azért érdemes elgondolkodni bizonyos összefüggésekről.

Az összeverődött horda ezt követően nekiállt bontani a kerítést, majd a házigazdát saját udvarán lincselték meg. Az egyik támadó egy ütéssel földre küldte a gyanútlan férfit. Ez jel volt a többieknek:

kalapáccsal, téglával, virágcseréppel ütötték a házigazdát, aki kúszva-mászva próbált menekülni.

Később az őt ellátó vicces kedvű orvos azt tanácsolta neki: mostanában ne tegyen fel magáról fotót ismerkedésős oldalra.

Az orvos sok meglincselt magyart láthatott el, ha még poénkodni is van kedve – Fotó: Grnák László

A hétéves kislányom és a tízéves fiam szerencsére a házban voltak az anyjukkal, de ők is látták, amikor az egyik támadó cseréppel leütött

– folytatta a családapa. Elárulta, a gyerekeket pszichológushoz vitték, ahol kiderült, szégyellik magukat a történtek miatt.

Nem érezték biztonságban magukat, nem mertek éjszakára otthon maradni. Most komolyan: a rendőrséghez fordultunk segítségért, ahol elárultak minket. És még mi szégyelljük magunkat? Nekünk kell elmenekülni?

– tette hozzá.

A megtámadott férfinak elege lett, feladják házukat és életüket, és inkább albérletbe költöznek. A helyi közösség gyávasága is teljesen kiábrándította. Mint mondta:

Több mint 13 éve lakunk ebben az utcában, de egyetlen szomszédom se jött segíteni. Az utcán állva nézték, hogy vajon agyonvertek-e. Hiába tettem feljelentést, a tettest egy napig se tartották bent, már hazaengedték.

A verekedő szomszédokat jogvédőnek csúfolt gazemberek “valakik” alaposan felvilágosíthatták jogaikról, ugyanis egyből ügyvédjükért kiáltottak, mikor a lap felkereste őket. Ám később – feltehetőleg az ügyvéd tanácsára – jobbnak látták, ha nem nyilatkoznak.

Mivel a Mi Hazánk hiába követelte, a Fidesz nem hajlandó a lincselés fogalmát bevenni a btk.-ba, így egy családapa kalapáccsal és téglával történő félholtra verése a magyar jogrendben hivatalosan garázdaságnak minősül. Éljen az “igazságszolgáltatás”!

Fotó: Facebook

További híreink

Tömeges elbocsátásokra készülnek a német vállalatok

Irányi Dániel

A genderideológia terjesztése mögött rengeteg pénz áll

Dunai Tibor

Mészáros Lőrinc öccse is bankot robbantott cégbirodalmával

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben