16.7 C
Budapest
2021. szeptember 19., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Kalauzra támadt egy “férfi” – keresi a rendőrség

A terézvárosi rendőrök keresik a felvételen látható “férfit”, aki szóváltást követően bántalmazott egy jegyellenőrt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/413/2021. bűnügyi számon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – tette közzé a police.hu.

Közölték, hogy a

rendelkezésre álló adatok szerint egy “férfi” 2021. március 16-án 21 óra körül egy Budapestre tartó vonaton összeveszett a jegyellenőrrel, majd a Nyugati pályaudvaron leszállt, és megütötte. A kalauz könnyű sérülést szenvedett.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható “férfit” felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Kép: police.hu)

További híreink

Fellebbez az ügyészség a borsodnádasdi gyilkosság ügyében

Szabó Norbert

Ítélet született a saját fiát megkéselő apa ügyében

Kiss Albert

Több száz lőszert és fegyveralkatrészt találtak egy velencei férfinél

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen