27.2 C
Budapest
2022. július 5., kedd
Magyar Jelen
Bűnügy

Kalauzra támadt egy “férfi” – keresi a rendőrség

A terézvárosi rendőrök keresik a felvételen látható “férfit”, aki szóváltást követően bántalmazott egy jegyellenőrt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/413/2021. bűnügyi számon közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – tette közzé a police.hu.

Közölték, hogy a

rendelkezésre álló adatok szerint egy “férfi” 2021. március 16-án 21 óra körül egy Budapestre tartó vonaton összeveszett a jegyellenőrrel, majd a Nyugati pályaudvaron leszállt, és megütötte. A kalauz könnyű sérülést szenvedett.

A VI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható “férfit” felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

(Kép: police.hu)

További híreink

Hat év börtönt kapott a gyerekeket zaklató pályagondnok

Dunai Tibor

Saját idős, beteg rokonát rabolta ki a férfi

Szabó Norbert

Hat kislányt molesztált, hét évet sem kapott

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen