19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Kamu ételrendelés, elkalapált futár

Nyilvános telefonfülkéből érkezett ételrendelés 2020. február 12-én, kora este. A futár egy gőzölgő pizzával indult a domonyi szállítási címre. A közelben autózva már kezdett gyanakodni, majd miután elért a megadott utca végéig, kiderült, hogy a házszám nem létezik.

Félreállva próbálta a rendeléskor rögzített telefonszámon utolérni az éhes ügyfelet, amikor a vezetőülés felőli ablak hirtelen berobbant és a következő pillanatban – minden előzmény nélkül – záporoztak fejére az ütések. Két ökölcsapás között sikerült hátramenetbe kapcsolni és elmenekülni támadója elől. Útközben vette észre a lábánál landolt téglát, amivel ripityára törték az üveget. A futár arca az ütésektől, keze és nyaka a berobbant üveg szilánkjaitól sebesült meg.

A gödöllői zsaruk néhány nap alatt azonosították a támadót, a 25 éves domonyi férfit, aki ellen jelenleg két másik, garázdaság és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárás is folyamatban van, hajnalban verték fel álmából. Vallomást nem tett, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését tagadta.

A letartóztatott férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

További híreink

Még Pócs János szerint is “rossz üzenet”, hogy a lányát megverő “fiatalok” szabadlábon védekezhetnek

Irányi Dániel

Moszkva szerint,Varsónak tudnia kell, mibe kerül “frontállamnak” lenni

Dunai Tibor

Magyarországi pénzmosással gyanúsított nigériai férfit fogtak el Görögországban

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben