11.9 C
Budapest
2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Kedves pácienseink!” – szülési moratórium van érvényben a Szent Imre kórházban erre a hétvégére

Szeptember 16-án 0 órától 18-án reggel 8 óráig szünetel a Szent Imre kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán a betegfelvétel – ezt maga a kórház írja honlapján. 

Az is írják, hogy  hogy „megindult szülés vagy akut nőgyógyászati panaszok esetén az Észak-Közép-budai Új Szent János Kórház, a Semmelweis Egyetem Klinikai Központ, illetve a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet valamelyikét keressék fel ellátás céljából”. Ezen a hétvégén tehát ebben a kórházban nem lehet szülni.

KEDVES PÁCIENSEINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.09.16 24:00 órától 2022.09.18 08:00 óráig a Intézményünk Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán betegfelvétel szünetel.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 53120-2/2022/EÜIG számú kijelölő határozata alapján kérjük, hogy megindult szülés vagy akut nőgyógyászati panaszok esetén az Észak-Közép-budai Új Szent János Kórház, a Semmelweis Egyetem Klinikai Központ, illetve a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet valamelyikét keressék fel ellátás céljából.

Megértésüket köszönjük.
A Dél-budai Centrumkórház Szent Imre Egyetemi Oktatókórház vezetősége – olvasható az intézmény közleményében.

(fotó:praxis.hu)

További híreink

Sziget vs. Magyar Sziget – képeken a valóság

Faragó Dániel

Megjelent a kormányrendelet- elveszítik védettségi igazolványukat az oltatlanok

Faragó Dániel

Kell-e szegregáció, ha eltöri a tanárja sípcsontját a “diák”?

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben